De muzikanten van Palaver

Anne Luc pianist accordeonist liedjes-schrijver Rozella zangeresHarry singer songwriter gitaristHarry is tekstschrijver van Palaver. Heeft ooit zichzelf gitaar leren spelen en is sindsdien altijd bezig geweest met liedjes schrijven. De tekst − op twee mislukte pogingen in het Engels na altijd in het Nederlands − is daarbij steeds het uitgangspunt. Meestal eigen ideeën, soms hertalingen van min of meer bekende klassiekers. (zie www.harryboukes.nl)

Rozella is zangeres. Na jarenlang te hebben gedanst (specialiteit show & jazz) in grote energieke en prachtige kleine (tv) producties in Nederland, Spanje en Duitsland, heeft ze zich de laatste jaren ontwikkeld als zangeres. Haar kracht om het publiek te vervoeren en mee te nemen in het verhaal, komt bij Palaver helemaal tot zijn recht. Sinds 2004 zingt ze ook in muziektheatergroep De Weduwen (zie: www.deweduwen.nl) en sinds enige tijd in Mariposa (zie: www.mariposamuziek.nl).

Anne Luc is pianist sinds mensenheugenis en ook al een tijdje accordeonist. Doet niets liever dan liedjes schrijven en op het podium staan. Zijn probleem is dat hij alles leuk vindt, van opera tot en met hiphop, als het maar muziek is. Naast Palaver speelt hij jazz in Flukx (saxofoon/accordeon-duo) en begeleidt hij smartlappenkoren (zoals www.nooitmeereenzaam.nl).